Featured events


7-9 September 2012
Brussels Games
Brussels

Brussels Gay Sports will offer a weekend of fun and fairplay in the capital of Europe, with volleyball, swimming, badminton, and tennis, as well as fitness and hiking.

Learn more HERE.
26-28 October 2012
QueergamesBern
Bern, Switzerland

The success of the first edition of the QueergamesBern proved the need for an LGBT multisport event in Switzerland. This year will be even bigger, with badminton, bowling, running, walking, floorball.

Learn more HERE.
17-20 January 2013
Sin City Shootout
Las Vegas
The 7th Sin City Shootout will feature softball, ice hockey, tennis, wrestling, basketball, dodgeball, bodybuilding and basketball.

Learn more HERE.

13-16 June 2013
IGLFA Euro Cup
Dublin
After this year's edition in Budapest at the EuroGames, the IGLFA Euro Cup heads to Dublin for 2013, hosted by the Dublin Devils and the Dublin Phoenix Tigers.

Learn more HERE.

Friday, December 31, 2010

En català: Les olimpíades de la inclusió

An extract from an article from El Periodico:

Són moltes les històries de nens que comencen donant puntades de peu a una pilota descalços en un barri humil i acaben arribant a dalt de tot. Encara en són més, malgrat que es coneixen menys, les dels xavals que comencen igual i la vida els acaba obligant a renunciar al futbol. La de Walter García és una història a mig camí i amb matisos. «Jo era molt bo, però un dia la meva mare em va dir que havia de decidir entre estudiar i jugar a futbol. I ho vaig deixar. Durant anys em vaig sentir incomplet». Walter no va abandonar mai del tot la seva gran passió; encara més, amb els anys va decidir unir-la a la que es va convertir en la seva gran lluita, la lluita contra la discriminació dels homosexuals. «Un dia vaig entendre que per ser un campió un ha de ser un mateix». Ara ho explica amb una medalla d'or al coll, la que acaba de guanyar amb la selecció argentina de futbol gai (SAFGay) en la vuitena edició dels Gay Games que es van celebrar la setmana passada a Colònia. «Ha sigut dificilíssim arribar fins aquí, però era molt important per a nosaltres precisament aquest any en què l'Argentina ha guanyat la seva pròpia medalla d'or amb la llei de matrimoni per a persones del mateix sexe», afirma Walter emocionat.

Continue readingHERE.

No comments: